Vrijwilligers gezocht: gastvrouwen, gastheren, kaartverkoop

Museum Buurtspoorweg draait bijna volledig op vrijwilligers, die met hart en ziel meewerken aan het in stand houden van een prachtig lokaalspoorwegmuseum. Omdat er veel werk is te verrichten zijn wij altijd op zoek naar een collega’s die ons kunnen helpen met het in stand houden van ons cultureel erfgoed.

Geen zwaar werk
Misschien denk je dat het zwaar werk is en daarom niet iets voor jou, maar niets is minder waar, want buiten het werk als stoker, machinist of spoorwerker is er ook veel ander werk te doen. Werk dat vaak blijft liggen door gebrek aan vrijwilligers. Wat dacht je van gastvrouw, gastheer, conducteur m/v, kaartverkoop, organisatie van evenementen, promotie of bijvoorbeeld de verkoop van diverse producten in onze museumwinkel?

events at museum buurtspoorweg

Meer weten?
Je hoeft helemaal geen doorgewinterde treinliefhebber te zijn om bij ons te komen helpen! Dus kom eens langs en maak eens een praatje met één van onze medewerkers, zij vertellen je er graag meer over. Wie weet mogen wij je dan begroeten als nieuwe vrijwilliger? De minimale leeftijd is 16 jaar.
Wil je meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053 – 572 15 16 of via de mail op info@museumbuurtspoorweg.nl.