Sterchef Lars van Galen van ‘t Lansink gaat koken in onze historische treinen

Vol trots delen wij mee dat Restaurant ‘t Lansink uit Hengelo op de eerste zaterdag van de maanden maart t/m oktober onze wagons gaat inrichten als Pop-Up restaurant en dat gasten door middel van een open inschrijving een tafel kunnen reserveren in een rijdende (!) trein. Klik hier voor meer informatie over reservering, kosten en tijden.

t Lansink

image002

 

 

 

 

 

 

 

Op 1 februari hebben Museum Buurtspoorweg en ’t Lansink uit Hengelo hiervoor een samenwerking ondertekend. ’t Lansink zal deze bijzondere horeca activiteit gaan verzorgen buiten de reguliere rijtijden om.

SVH Meesterkok en eigenaar Lars van Galen van ‘t Lansink in Hengelo: “Deze bijzondere historische locatie is een goede aanvulling op onze buitenhuize activiteiten. Naast dat wij onze gasten ontvangen in onze hotel-restaurant of eigen zalen, krijgen wij veelal de vraag of wij nog bijzondere plekken weten in het mooie Twente.

In november 2015 heb ik contact gekregen met Frank Vergeer van Museum Buurtspoorweg. Wij hadden een aanvraag van een groep gasten, die graag met een historische trein een rit wilde maken, en ondertussen genieten van culinaire gerechten. In december hebben wij de eerste ritten gemaakt, welke bijzonder geslaagd zijn geweest.

De historische uitstraling past prima in onze filosofie. Dit jaar viert ’t Lansink haar 100-jarig bestaan, wij vinden het dan ook bijzonder om bij te kunnen dragen in het voortbestaan van deze voor Twente bijzondere locaties”.

Klik hier voor meer informatie over reservering, kosten en tijden.