Stamppot eten in de trein op zondag 28 december

De stamppotrit van zondag 28 december is volgeboekt! Daarom hebben we een extra rit ingepland en wel op zaterdag 27 december! Graag uiterlijk aanmelden op 20 december!

Op zaterdag 27 december (en zondag 28 december = volgeboekt) organiseren wij onze traditionele stamppotrit, dan kunt u boerenkool, hutspot of zuurkool eten in de trein. Reuze gezellig, lekker en sfeervol! U wordt om 17.30 uur ontvangen in de stationsrestauratie in Haaksbergen. Aansluitend volgt een rondleiding over het emplacement, waarbij de locomotievenloods en de werkplaats worden bezocht. Ondertussen wordt de locomotief aangekoppeld aan de restauratiewagons. Na de rondleiding neemt u plaats in het met stoom verwarmde restauratierijtuig. Langzaam komt de stoomtrein in beweging om richting Boekelo te rijden. Tijdens deze rit geniet u van een heerlijk ouderwets stamppotbuffet. Na aankomst te Boekelo is er gelegenheid tot uitstappen en een bezoek te brengen aan het museumdepot. Tijdens de terugreis wordt een gevarieerd ‘grand dessert’ geserveerd ter afsluiting van deze sfeervolle reis. Rond 20.30 uur komt de trein weer aan in Haaksbergen.

Klik hier voor het programma.

Ook stamppot eten in de trein?

Meldt u dan uiterlijk 20 december aan en bij voldoende animo krijgt u bericht en kunt u genieten van een bijzondere culinaire traktatie op de rails. De prijs voor deze rit bedraagt voor een volwassene € 35,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 24,50. Dit is inclusief treinreis, welkomstdrankje en het grand dessert tijdens de terugrit.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u ons bellen op 053 572 15 16, mailen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier invullen.

Stamppot