Speciaalbier actie

Speciaal voor ons museum stelde Rigtersbier zes bijzondere speciaalbieren samen. Deze zijn samengebracht in een uniek sixpack. Elk flesje heeft een eigen MBS etiket en deze sixpacks komen in een gelimiteerde oplage. Een waar collectorsitem dus! 

CROWDFUNDACTIE VOOR RESTAURATIE BIJZONDER ERFGOED
De gehele opbrengst uit de verkoop van deze sixpacks komt ten goede van de restauratie van ons lokaalspoorrijtuig NS C1820. Een bijzonder stukje erfgoed dat de geschiedenis van ons lokaalspoor weerspiegelt. Er wordt al ruim 5 jaar hard gewerkt aan het herstellen van dit rijtuig. Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers zet zich wekelijks hard in en werkt gestaag door om het rijtuig weer in perfecte staat af te leveren. Het doel is het rijtuig weer rijvaardig te maken.

VERKOOPPUNT SIXPACK
Het sixpack speciaalbier is verkrijgbaar in de museumwinkel van station Haaksbergen. Daar kun je terecht op de dagen dat het museum geopend is voor publiek. Dat is elke zondag en vanaf juni ook elke woensdag. Gedurende de hele zomervakantie is ons museum ook de dinsdag open.
Lukt het niet om één van deze dagen langs te komen? Mail ons dan je bestelling door via info@museumbuurtspoorweg.nl. Dan stemmen we in overleg af wanneer je jouw sixpack(s) af kunt halen.

Een sixpack kost € 24,95.

We verzenden de sixpacks niet per post.