Speciaal Bier Express – 14 oktober

Traditiegetrouw organiseren we het 3e weekend van oktober onze Najaarsstoomdagen. Dit jaar vinden die plaats op 14 en 15 oktober. Al op zaterdag starten we met een prachtig programma en maken we diverse ritten met onze stoomtrein en WISMAR Railbus. Dit jaar rijdt er op zaterdagavond zelfs een Speciaalbier Express en kun je een arrangement boeken, waarbij je tijdens de rit de lekkerste biertjes proeft, vergezelt van heerlijke, lokale hapjes! Er is beperkt plek, dus zorg dat je erbij bent!

18:45 – 19:15   Ontvangst, je proeft je 1e biertje.
19:15 – 19:30   Je gaat aan boord van de Speciaal Bier Express.
19:30 – 20:15  Op een gemoedelijk tempo rijden we naar Boekelo, met onderweg 2 biertjes en hapjes.
20:15 – 21:15   Je bezoekt de museumloods op station Boekelo en geniet van biertje nummer 4.
21:15 – 22:00  Terugrit naar Haaksbergen met onderweg biertjes 5 en 6 én hapjes.
22:00               Aankomst op station Haaksbergen en einde arrangement.

BIERTJES
De proeverij wordt gegeven door lokale brouwerij Rigtersbier uit Haaksbergen. Zij hebben bij elk speciaalbier een bijzonder verhaal en nemen je mee in de wondere wereld van het bier brouwen. En proeven uiteraard.

HAPJES
De hapjes op de heenreis worden verzorgd door De Kornuiten uit Haaksbergen. Er gaat zelfs een kok mee aan boord, die de hapjes ter plekke in de trein klaarmaakt.  De terugreis worden de hapjes verzorgd door Eetcafé De Buren uit Boekelo. Beide partners hebben alles uit de kast gehaald om het speciaal bier arrangement nog specialer te maken met bijzondere gerechtjes en niet alledaagse hapjes.

KOSTEN
Het arrangement is te boeken voor € 49,50 per persoon. Dit is inclusief een museumbezoek, toegang tot de Najaarsstoomdag op zaterdag 14 oktober met o.a. een prachtige verzameling van verschillende uitgelichte modelbanen in de museumloods op station Boekelo en een variatie aan stoommachines op station Haaksbergen. De 6 biertjes en hapjes onderweg zijn uiteraard ook inbegrepen, evenals de stoomtreinrit in onze exclusieve restauratietrein.

Er is plek voor maximaal 70 personen. Je aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl o.v.v. Bierproeverij. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met factuur en een week voor de proeverij ontvang je een tweede mail met alle relevante informatie.