Najaarsstoomdag Zondag 21 oktober 2018

Welkom op de Najaarsstoomdag van Museum Buurtspoorweg! Deze dag organiseren we tal van activiteiten op en rondom onze musea in Haaksbergen en Boekelo. In Haaksbergen vindt u o.a. vele stoommachines, stoomwalsen, een mini-stoomtrein voor de kinderen, diverse demonstraties en maakt u kennis met een groep reizigers uit de vorige eeuw.

In Boekelo staan diverse modelspoorbanen opgesteld, zoals de unieke modelbaan van station Enschede Zuiderspoor. Let vooral ook op de details! Voor de kinderen hebben we een geweldige Thomas de trein modelbaan. Daarnaast is er in Boekelo zelf Oude Voertuigendag. Vanaf het perron loopt u zo het centrum in, een bezoekje is zeker de moeite waard.

Deze dag hebben we een extra uitgebreide dienstregeling. Al onze locomotieven komen uit de loods en ook diverse gastlocomotieven zullen voor onze treinen te bewonderen zijn. Kortom; een eersteklas dagje uit voor het hele gezin!