Vriendenpas

Word nu Vriend van Museum Buurtspoorweg

Een jaar lang onbeperkt toegang tot ons museum en zoveel stoomtreinritten als je wilt? Het kan met onze Vriendenpas. Voor een klein bedrag per jaar word je Vriend van het museum en profiteer je van mooie voordelen. Niet alleen kun je zo vaak met de trein reizen als je wilt, je krijgt ook nog eens 10% korting op je aankopen in de winkel of het café én ontvangt onze nieuwsbrief. Word dus vandaag nog lid en profiteer direct van alle voordelen.

Voor wie is het?

Iedereen is welkom om Vriend te worden van het museum. Misschien woon je in Twente en draag je het museum een warm hart toe, of misschien ben je een stoomtreinliefhebber dat graag verbonden wil zijn aan het museum. Het Vriendenlidmaatschap is zowel voor kinderen als volwassenen. De kinderen krijgen een eigen kaart op naam, net als volwassenen. Kinderen worden lid van de Kidsclub, een speciale kinderclub voor treinliefhebbers met een eigen nieuwsbrief met spelletjes en treinweetjes. Liever Donateur worden? Dat kan natuurlijk ook. Voor meer informatie, klik hier.

Hoeveel kost een Vriendenpas?

  • 0 t/m 3 jaar GRATIS
  • 4 t/m 11 jaar € 15,-
  • 12 jaar en ouder € 25,-

De Vriendenpas is één heel jaar geldig, waarbij de datum van ondertekening van het formulier ook de eerste startmaand is van het Vriendenlidmaatschap. Je vindt de Vriendenpassen in onze online shop.

Voordelen voor Vrienden

  • Speciale deals in café of winkel, of vroegboekkorting voor evenementen;
  • 10% korting op aankopen in de winkel en het café;
  • Onbeperkt rijden met de trein op reguliere rijdagen zonder extra te betalen.
    Voor evenementen kan een toeslag worden gevraagd;
  • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de e-mail nieuwsbrief.

Wil je meer weten over onze Vriendenpas? Lees dan hier alle veel gestelde vragen.