Horeca en winkel

De Goederenloods in Haaksbergen

Wij beschikken over een sfeervolle horeca-gelegenheid. Op het station in Haaksbergen is de voormalige goederenloods omgebouwd tot een sfeervolle ruimte waar u tijdens de openingstijden kunt genieten van een lekker kopje koffie met een gevulde koek of een plak cake. Ook kunt u er terecht voor een lekker ijsje, een glaasje fris of een biertje met een kleine versnapering. Bij goed weer kunt u ook buiten zitten op het gezellige terras. Daar kunt u alle treinbewegingen volgen en op uw gemak het in- en uitstappen van de reizigers gadeslaan.

Grotere gezelschappen

De Goederenloods is ook zeer geschikt om voor een groter gezelschap een bijeenkomst te organiseren. Veel is mogelijk en we denken graag met u mee. Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.

Historisch
wist-je-datje

1969: aankoop van de eerste rijklare stoomloc Hanomag loc 4

Horeca en winkel

Het locomotiefbuffet in Boekelo

In het museumdepot in Boekelo staat een zelfbedieningsbuffet, in de vorm van een oude stoomlocomotief, waar u iets te eten en te drinken kunt krijgen. En met een beetje geluk is onze restauratiewagen opengesteld en kunt u in de sfeer van de Oriëntexpres genieten van uw bestelling.

Museumwinkel

Onze museumwinkel kunt u vinden in het stationsgebouw in Haaksbergen. Er zijn veel leuke en mooie artikelen te vinden, zoals boeken over verschillende spoorwegonderwerpen, souvenirs of cadeaus voor de kinderen en natuurlijk een aantal Thomas de Trein artikelen.

Daarnaast zijn er ook diverse artikelen over Museum Buurtspoorweg zelf verkrijgbaar, zoals ansichtkaarten, placemats en ons stichtingsblad ‘Het Lokaalspoor’.

De opbrengst kom ten goede aan de restauratie van oude locs en wagons

U kunt de winkel op de dagen dat wij geopend zijn bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De gehele opbrengst van de winkel komt ten goede aan de restauratie van oude locomotieven en wagons!

Horeca en winkel