Horeca en winkel

De Goederenloods in Haaksbergen

Wij beschikken over een sfeervolle horeca-gelegenheid. Op het station in Haaksbergen is de voormalige goederenloods omgebouwd tot een sfeervolle ruimte waar u tijdens de openingstijden kunt genieten van een lekker kopje koffie met een gevulde koek of een plak cake. Ook kunt u er terecht voor een lekker ijsje of een glaasje fris met een kleine versnapering. Bij goed weer kunt u ook buiten zitten op het gezellige terras. Daar kunt u alle treinbewegingen volgen en op uw gemak het in- en uitstappen van de reizigers gadeslaan.

Grotere gezelschappen

De Goederenloods is ook zeer geschikt om voor een groter gezelschap een bijeenkomst te organiseren. Veel is mogelijk en we denken graag met u mee. Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.

Historisch
wist-je-datje

1969: aankoop van de eerste rijklare stoomloc Hanomag loc 4

Horeca en winkel

Het locomotiefbuffet in Boekelo

In het museumdepot in Boekelo beschikken we over een buffet in de vorm van een oude stoomlocomotief, waar u iets te eten en te drinken kunt krijgen. Onze medewerkers helpen u ook hier graag en staan klaar om u te voorzien van een lekker kopje koffie, een glaasje fris of een heerlijk ijsje!

Museumwinkel

Onze museumwinkel kunt u vinden in het stationsgebouw in Haaksbergen. Hier vindt u de leukste herinneringen aan uw museumbezoek, trein gerelateerd speelgoed en een grote diversiteit aan boeken voor elke leeftijd. Daarnaast zijn er ook diverse artikelen over Museum Buurtspoorweg zelf verkrijgbaar, zoals ansichtkaarten en ons stichtingsblad ‘Het Lokaalspoor’.

De opbrengst kom ten goede aan de restauratie van oude locs en wagons

Horeca en winkel