Vrijwilliger worden?

Museum Buurtspoorweg draait bijna volledig op vrijwilligers, die met hart en ziel meewerken aan het in stand houden van een prachtig lokaalspoorwegmuseum. Omdat er veel werk is te verrichten zijn wij altijd op zoek naar een collega’s die ons kunnen helpen met het in stand houden van ons museum.

Misschien denkt u dat het zwaar werk is en daarom misschien niet iets voor u, maar niets is minder waar, want buiten het werk als stoker, machinist of spoorwerker is er ook veel ander werk te doen, werk dat vaak blijft liggen door gebrek aan vrijwilligers. Wat dacht u van gastvrouw, gastheer, conducteur m/v, kaartverkoop, organisatie van evenementen, promotie of bijvoorbeeld de verkoop in onze gezellige winkel in Haaksbergen?

Bekijk hier alle vacatures

U hoeft helemaal geen doorgewinterde treinliefhebber te zijn om bij ons te komen helpen! Kom gerust eens langs en maakt u eens een praatje met één van onze medewerkers, zij vertellen u er graag meer over. En wie weet mogen wij u dan begroeten als nieuwe vrijwilliger? De minimale leeftijd is 16 jaar. U kunt ook onderstaand formulier invullen en versturen, dan nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Uw telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.