Help ELNA weer op de rails

Help één van onze meest spraakmakende stoomlocomotieven weer op de rails. ELNA is met haar indrukwekkende uiterlijk een echte publiekstrekker. Op dit moment staat ze echter stilletjes in onze museumloods in Boekelo. Daar willen we graag verandering in brengen door haar een welverdiende revisie te geven. Daar hebben we echter uw hulp bij nodig. Draagt u onze ELNA ook een warm hart toe? Koop dan symbolisch een stukje van haar en help ons haar weer op de rails te krijgen.

Maak onze puzzels compleet

Onze ELNA is figuurlijk in stukjes gehakt en omgezet naar puzzelstukjes. Wanneer alle stukjes zijn vergeven is de puzzel compleet en zijn wij een stuk dichter bij het weer op de rails zetten van ELNA. Er is een zogeheten particuliere puzzel en een zakelijke puzzel. Hieronder staat per puzzel de actie uitgelegd.

Particulier

* ELNA-puzzelstukjes zijn verkrijgbaar voor € 30,- per stuk.
* Elk stukje heeft een uniek nummer en gaat gepaard met een certificaat.
* Alle aankopers worden uitgenodigd voor de officiële presentatie van de hernieuwde ELNA na restauratie.
* Bij aankoop van één of meerdere stukjes maak je kans op deelname voor 2 personen aan een exclusieve culinaire treinreis van restaurant ‘t Lansink met sterrenkok Lars van Galen t.w.v. € 270,-.

Zakelijk

* ELNA-puzzelstukjes zijn verkrijgbaar voor € 100,- per stuk.
* Elke stukje heeft een uniek nummer en gaat gepaard met een certificaat.
* Alle aankopers worden uitgenodigd voor de officiële presentatie van de hernieuwde ELNA na restauratie.
* Je (bedrijfs)naam komt op de ELNA Wall-of-fame
* Bij aankoop van één of meerdere puzzelstukjes maak je kans op een eigen, exclusieve stoomtreinrit t.w.v. € 875,-.

Koop ook een stukje ELNA

Heb je interesse in één of meerdere stukjes ELNA? Stuur dan een e-mail naar info@museumbuurtspoorweg.nl onder vermelding van ELNA. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles in orde te maken.
Onze wall of fame hangt in onze Goederenloods. Heb je een puzzelstukje gekocht en wil je deze zelf komen ophangen? Je bent van harte welkom. Laat ons vooraf even weten dat je komt, dan zetten wij de koffie klaar!

Bekijk hier de actie-voorwaarden.