Lokettist Museum Buurtspoorweg

Van harte welkom bij Museum Buurtspoorweg! Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Een deel van onze gasten heeft online al een kaartje gekocht, een ander deel koopt graag een kaartje aan één van onze loketten. Jij bent als lokettist verantwoordelijk voor een goed verloop van de kaartcontrole en kaartverkoop. Als eerste aanspreekpunt ben jij een belangrijk onderdeel van de eerste indruk die onze gasten van ons museum krijgen. Door onze gasten een warm welkom te geven en ze goed op weg te helpen bij hun bezoek help jij bij een positieve bezoekersbeleving.

Op station Haaksbergen werk je vanuit het historische kantoor van de stationschef. In uniform sta je klaar om onze gasten van harte welkom te heten en ze op weg te helpen bij hun tocht door ons museum. Op station Boekelo is het onlangs gerestaureerde seinhuis aan het begin van het perron je werkgebied. Daar ben je naast de kaartverkoop ook verantwoordelijk voor het bedienen van de slagbomen van de overweg. Uiteraard word je door een ervaren kracht ingewerkt en voorzien we je van de nodige instructies om je werk goed te kunnen doen. Ook een uniform krijg je van ons conform een bruikleenovereenkomst.

Wij werken met een eenvoudig kassasysteem, door iedereen te leren. De diensten zijn hoofdzakelijk tussen begin april en eind oktober, tijdens ons seizoen, maar worden altijd in overleg met jou ingepland. We maken graag kennis tijdens een kopje koffie en vertellen je met plezier meer over de functie van lokettist.

Interesse?
Neem dan contact op met Marion Lindeman via marion.lindeman@museumbuurtspoorweg.nl of vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor het maken van een kennismakingsgesprek.