Herfstvakantie bij Museum Buurtspoorweg

Tijdens de herfstvakantie is er van alles te zien en beleven bij Museum Buurtspoorweg. Niet alleen zullen onze treinen elke dag rijden, ook hebben we op beide stations allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ga mee op ontdekkingstocht en beleef het boeiende verleden van ons lokaalspoor. Alleen hier voel je de geur van verbrande kolen in je neusgaten, de originele bekleding en het houtsnijwerk van de rijtuigen onder je vingers. Alleen hier waait de wind door je haren terwijl je door de open raampjes het Twentse landschap aan je voorbij ziet glijden. Welkom in het leukste stoomtreinmuseum van Oost Nederland.

ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Op beide stations hebben we diverse activiteiten. Zo kun je in Haaksbergen een speurtocht doen, vertelt Gait je alles over werken aan het spoor, liggen er ouderwetse loophoepels om mee te spelen en breng je natuurlijk een bezoekje aan onze stoere locomotievenloods en ambachtelijke werkplaats. In de museumloods in Boekelo vind je diverse modelbanen, kunnen onze kleinste gasten zich heerlijk vermaken aan de speeltafels in onze speelwagon én hebben we speciaal deze herfstvakantie toch nog een mooie Lego activiteit.

Bekijk hier het complete overzicht van activiteiten in de herfstvakantie.

TEXAS TREIN ARRANGEMENT

Heb je al eens Cowboysoep geproefd? Dat kan, met het Texas Trein Arrangement. Deze is te boeken op woensdag 14 en woensdag 21 oktober. Je vertrekt met de laatste stoomtrein om 15:00 vanuit Haaksbergen naar Boekelo, bezoekt onze museumloods op station Boekelo en als je de stoomtrein om 16:00 weer hebt uitgezwaaid wordt je aan tafel verwacht bij onze buren, Ribhouse Texas. Daar staat een heerlijk 3-gangen menu voor je klaar! Als je je buik vol hebt, wordt je met onze trein om 18:35 weer opgehaald bij station Boekelo en ben je om 19:00 weer in Haaksbergen.

Kosten voor het Texas Trein Arrangement:  € 32,50 vanaf 12 jaar en € 18,50 tot 12 jaar. Dit is inclusief de treinrit en het 3-gangen menu, exclusief de drankjes. Lees hier hoe je je aanmeldt voor dit arrangement.