Unieke locatie voor bijeenkomsten

Een vergadering buiten kantoor, lezing, congres, presentatie, dagje teambuilding, zakenlunch of diner met groter gezelschap, relatiedag of brainstorm. Zomaar wat zakelijke bijeenkomsten waar Museum Buurtspoorweg een unieke belevenis kan bieden.

Onze Goederenloods
Pakjes, kisten, dozen, balen, zakken, vaten
 en manden werden vroeger vanaf de wagons uitgeladen in de goederenloods om daarna aan de andere zijde te worden ingeladen in de wegvoertuigen voor verder transport. Museum Buurtspoorweg biedt u een gastvrij, historisch decor voor elk business-event. In de smaakvol gerestaureerde Goederenloods uit 1884 vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten op het gebied van catering, beeld en geluid.

Vergaderen, presenteren of lunchen op een unieke locatie

Huur je eigen trein
Wij laten onze treinen ook speciaal rijden voor groepen, buiten de normale dienstregeling om. Wij denken graag mee om te komen tot een unieke invulling van het uitje, de dag of presentatie. Bijna alles kan, van een kopje koffie met gebak tot een geheel verzorgt 4-gangen diner. En dat allemaal in een rijdende stoomtrein!

Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.