Vier uw feestje bij ons

U wilt een uniek bedrijfsuitje of familiefeest organiseren? Dan bent u bij Museum Buurtspoorweg aan het juiste adres. Er is bij ons van alles mogelijk om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Huur uw eigen trein

Wij denken graag met u mee om te komen tot een unieke invulling van uw uitje. Bijna alles kan, van een kopje koffie met gebak tot een geheel verzorgd 4-gangen diner. En dat allemaal in een rijdende stoomtrein.

 

Onze Goederenloods

Pakjes, kisten, dozen, balen, zakken, vaten
en manden werden vroeger vanaf de wagons uitgeladen in de goederenloods om daarna aan de andere zijde te worden ingeladen in 
de wegvoertuigen voor verder transport. De voormalige goederenloods is nu in gebruik als stationsrestauratie en zeer geschikt om af te huren voor een bedrijfsuitje, relatiedag, familiefeest of evenement. Faciliteiten voor beeld en geluid zijn aanwezig en we kunnen in samenwerking met restaurant ’t Lansink een compleet horeca-arrangementen aanbieden.

Een onvergetelijk bedrijfs- of familiefeest

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.

bedrijfsuitje