Bedrijfs- en familiefeesten

U wilt een uniek bedrijfsuitje of familiefeest organiseren? Dan bent u bij Museum Buurtspoorweg aan het juiste adres. Er is bij ons van alles mogelijk om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Historisch erfgoed als gastvrij decor
Pakjes, kisten, dozen, balen, zakken, vaten
 en manden werden vroeger vanaf de wagons uitgeladen in de goederenloods om daarna aan de andere zijde te worden ingeladen in
de wegvoertuigen voor verder transport. Museum Buurtspoorweg biedt u een gastvrij, historisch decor voor elk business-event of familiefeest. In de smaakvol gerestaureerde Goederenloods uit 1884 vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten op het gebied van catering, beeld en geluid.

Huur uw eigen trein
De trein is op stoom. U en uw gasten gaan aan boord. Een fluit klinkt en de tocht kan beginnen. Heerlijk boemelen in historisch materieel door het prachtige Twentse coulisselandschap tussen Haaksbergen en Boekelo. Onderweg geniet u van het uitzicht, een drankje of zelfs een 4-gangen diner. Een eersteklas idee voor iedere bedrijfsexcursie, business-event of familie aangelegenheid. Museum Buurtspoorweg rijdt volgens uw dienstregeling en exclusief voor u.

Een voorstel naar uw wensen
Wij denken graag met u mee om te komen tot een unieke invulling van uw uitje. Bijna alles kan, van een kopje koffie met gebak tot een geheel verzorgd 4-gangen diner. En dat allemaal in een rijdende stoomtrein.

Station Haaksbergen,
startpunt voor bijzondere bedrijfs-
evenementen

Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.