Stamppotritten zijn volgeboekt!

Stamppotrit = bijna volgeboekt

Helaas zijn de stamppotritten van zaterdag 27 en zondag 28 december volgeboekt. Het is reuze gezellig, lekker en sfeervol! Mocht u op een ander moment ook eens willen eten in de trein, dan kunt u zich inschrijven voor een diner- of lunchrit, deze vinden bij voldoende deelname elk 3e weekend van de maand plaats, met uitzondering van januari en februari 2015.

Eind december organiseren wij onze traditionele stamppotrit, dan kunt u boerenkool, hutspot of zuurkool eten in de trein. Reuze gezellig, lekker en sfeervol! U wordt om 17.30 uur ontvangen in de stationsrestauratie in Haaksbergen. Aansluitend volgt een rondleiding over het emplacement, waarbij de locomotievenloods en de werkplaats worden bezocht. Ondertussen wordt de locomotief aangekoppeld aan de restauratiewagons. Na de rondleiding neemt u plaats in het met stoom verwarmde restauratierijtuig. Langzaam komt de stoomtrein in beweging om richting Boekelo te rijden. Tijdens deze rit geniet u van een heerlijk ouderwets stamppotbuffet. Na aankomst te Boekelo is er gelegenheid tot uitstappen en een bezoek te brengen aan het museumdepot. Tijdens de terugreis wordt een gevarieerd ‘grand dessert’ geserveerd ter afsluiting van deze sfeervolle reis. Rond 20.30 uur komt de trein weer aan in Haaksbergen.

Klik hier voor het programma.

De prijs voor deze rit bedraagt voor een volwassene € 35,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 24,50. Dit is inclusief treinreis, welkomstdrankje en het grand dessert tijdens de terugrit.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u ons bellen op 053 572 15 16, mailen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier invullen.

 

Stamppot eten