Pop-up restaurant op rails

SVH Meesterkok Lars van Galen van Restaurant ’t Lansink uit Hengelo gebruikt onze historische treinen voor het inrichten van een pop-up restaurant op rails. ’t Lansink ziet in onze bijzondere historische locatie een goede aanvulling op de buitenhuize activiteiten die zij regelmatig organiseren.

pop-up restaurant op railspop-up restaurant op rails

 

 

 

 

 

Groot succes

De eerste rit was op zaterdag 9 april 2016 en het was een smaakvol succes dat zelfs de Tubantia haalde met een uitgebreid artikel! Klik hier voor een sfeerimpressie. En er is ook een reisverslag geschreven door een van de passagiers, lees hier het blogbericht.

Programma & kosten

U wordt om 17.30 uur ontvangen bij ons museum in Haaksbergen met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt u gedurende een 2,5 uur durende rit in de stoomtrein een culinair vorkjes diner geserveerd met bijpassende wijnen.

De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld. De kosten bedragen € 135,00 per persoon all-in.

U kunt een tafeltje in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

  • Vrijdag 24 november 2017

Reservering

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel door het invullen van onderstaand reserveringsformulier of via info@hotellansink.nl. De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.