Dineren in een stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en ’De Gusteau hebben samen de handen ineen geslagen; dineren in een stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom) trein van Haakbergen naar Boekelo.

Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt SVH-Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink te Hengelo u samen met zijn team culinair in de watten.

Programma & kosten

U wordt om 17.30 uur ontvangen bij ons museum in Haaksbergen met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt u gedurende een 2,5 uur durende rit in de stoomtrein een culinair vorkjes diner geserveerd met bijpassende wijnen.

De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld. De kosten bedragen € 135,00 per persoon all-in.

Eigen “feestje”

Wenst u uw eigen “feestje” te organiseren? Dan kunt u een rijdende (stoom) trein huren via het Museum Buurtspoorweg en ’t Lansink. De catering zal verzorgt worden door ’t Lansink. Wij serveren diverse “kleine gerechten” en drankjes in de klassieke wagon(s). Dineren in een Stoomtrein, het ideale uitje voor uw bedrijf of familie!

Na een ontvangst met een aperitief op Station Haaksbergen beginnen we met een 2,5 uur (minimaal) durende proefrit bestaande uit diverse vorkjesgerechten en passende wijnen.

Uw gezelschap groter dan 60 personen? Dan serveren wij het diner geheel of gedeeltelijk in de goederenloods in Boekelo.

U kunt een tafeltje in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

• Vrijdag 24 augustus 2018
  • Vrijdag 28 september 2018
  • Vrijdag 26 oktober 2018
  • Vrijdag 23 november 2018
  • Vrijdag 28 december 2018

Reservering

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel door het invullen van onderstaand reserveringsformulier of via info@hotellansink.nl. De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.