Dineren in een stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en sterren restaurant ‘t Lansink hebben samen de handen ineen geslagen; dineren in een stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom) trein van Haakbergen naar Boekelo. Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt SVH-Meesterkok Lars van Galen u samen met zijn team culinair in de watten.

Programma & kosten
U wordt om 17:00 uur ontvangen bij ons museum in Haaksbergen met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt u gedurende een 2,5 uur durende rit in de stoomtrein een 5-gangen culinair vorkjes diner geserveerd. Om 20:00 bent u terug op station Haaksbergen. De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen in overleg over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld. De kosten bedragen € 97,50 per persoon. Dit is inclusief sprankelend aperitief, diner, koffie met lekkernijen én retour stoomtreinrit, exclusief drankjes.

U kunt een tafeltje in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

  • Zaterdag 27 november
  • Vrijdag 3 december

Reservering

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel door een e-mail te sturen aan info@hotellansink.nl  De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.

Eigen “feestje”

Wenst u uw eigen “feestje” te organiseren? Dan kunt u een rijdende (stoom) trein huren via het Museum Buurtspoorweg en ’t Lansink. De catering zal verzorgd worden door ’t Lansink. Wij serveren diverse “kleine gerechten” en drankjes in de klassieke wagon(s). Dineren in een Stoomtrein, het ideale uitje voor uw bedrijf of familie!

Na een ontvangst met een sprankelend aperitief op Station Haaksbergen beginnen we met een 2,5 uur (minimaal) durende proefrit bestaande uit diverse tongstrelende vorkjesgerechten.

Is uw gezelschap groter dan 60 personen? Dan serveren wij het diner geheel of gedeeltelijk in de goederenloods in Boekelo.