Dineren in een stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en sterren restaurant ‘t Lansink hebben samen de handen ineen geslagen; dineren in een stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom) trein van Haakbergen naar Boekelo. Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt SVH-Meesterkok Lars van Galen u samen met zijn team culinair in de watten.

Ook zakelijk een unieke belevenis!

Programma & kosten
Om 18.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk sprankelend aperitief in de sfeervolle goederenloods van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Hier begint uw culinaire reis met één van de authentieke stoomtreinen. Tijdens de tweeëneenhalf uur durende rit door het Twentse coulisselandschap wordt u door het team van SVH Meesterkok Lars van Galen culinair in de watten gelegd met een 5-gangen diner, daarbij serveren wij diverse bijpassende wijnen. Onderweg maken wij een tussenstop in Boekelo waar u even de benen kunt strekken en een kijkje kunt nemen in de winterloods van het museum. Prachtige, historische rijtuigen en gedetailleerde modelbanen staan hier ter bezichtiging. De locomotief wordt ondertussen gerangeerd en als u weer heeft plaatsgenomen rijden we terug naar Haaksbergen, waar we na nog eens twee gangen in de trein afsluiten met een geurige kop koffie met lekkernijen. De kosten bedragen € 140,00 per persoon. Dit is inclusief:

* Sprankelend Aperitief
* 5-gangen diner inclusief bijpassende wijnen en tafelwater van SVH Meesterkok Lars van Galen
* Koffie en lekkernijen
* Rit met een historische stoomtrein van Haaksbergen – Boekelo – Haaksbergen

De tafels in het restauratierijtuig zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, naast elkaar, worden ingedeeld.

U kunt een tafeltje in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

  • Vrijdag 8 april 2022
  • Maandag 18 april 2022 (2e Paasdag)
  • Zaterdag 28 mei 2022
  • Maandag 6 juni 2022 (2e Pinksterdag)
  • Zaterdag 18 juni 2022
  • Vrijdag 8 juli 2022
  • Vrijdag 2 september 2022
  • Zaterdag 10 september 2022

Reservering

Wilt u deze bijzondere rit meemaken? Reserveer dan uw tafel door een e-mail te sturen aan info@hotellansink.nl  De ritten gaan door bij 30 gasten of meer. Het maximale aantal is 60 gasten.

Eigen “feestje”

Wenst u uw eigen “feestje” te organiseren? Dan kunt u een rijdende (stoom) trein huren via het Museum Buurtspoorweg en ’t Lansink. De catering zal verzorgd worden door ’t Lansink. Wij serveren diverse “kleine gerechten” en drankjes in de klassieke wagon(s). Dineren in een Stoomtrein, het ideale uitje voor uw bedrijf of familie!

Na een ontvangst met een sprankelend aperitief op Station Haaksbergen beginnen we met een 2,5 uur (minimaal) durende proefrit bestaande uit diverse tongstrelende vorkjesgerechten.

Is uw gezelschap groter dan 60 personen? Dan serveren wij het diner geheel of gedeeltelijk in de goederenloods in Boekelo.

ALLE ZAKELIJKE OPTIES OP EEN RIJ