Nationale Stoomtreindag – Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag staat landelijk al jaren bekend als ‘Nationale Stoomtreindag’. Ook bij Museum Buurtspoorweg vieren we deze dag en zetten we al onze rijvaardige stoomlocomotieven onder stoom. Donderdag 26 én vrijdag 27 mei rijden onze stoomtreinen volgens een extra uitgebreide dienstregeling. Dat is nog niet alles, want dit jaar is ons thema van deze nationale stoomtreindag  Vervoer van Vroeger. Zo kun je naast een nostalgische stoomtreinrit ook een rit maken in een historische bus én een ouderwetse paardentram. Al deze vormen van vervoer van vroeger zijn samengebracht in een bijzondere dienstregeling.

Let op; een toeslag geldt voor de busritten en de paardentram. Hiervoor dienen aparte kaartjes te worden gekocht. Dat kan op de dag van bezoek aan ons loket van station Haaksbergen.

Boek vast je tickets
Ga je mee op reis? Via onze website kun je alvast jouw plekje in de stoomtrein reserveren! Ga naar Retourticket – Museum Buurtspoorweg Museum Buurtspoorweg voor jouw treinticket. Een ticket is geldig als dagkaart. Op de dag van je bezoek kun je dus zoveel stoomtreinritten maken als de dienstregeling toelaat. Tickets voor de bus én de paardentram zijn op 26 en 27 mei verkrijgbaar aan ons loket van station Haaksbergen. Hiervoor geldt vol = vol, dus kom op tijd!