Met de trein naar Military Boekelo – Enschede

Een evenement voor iedereen

Van 11 tot en met 14 oktober staat de Military in Boekelo weer op het programma. Een evenement dat jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers trekt. Niet alleen paardenliefhebbers zullen zich vermaken op de Military, want naast de dressuur, de Crosscountry en het springen kunnen bezoekers ook genieten van de vele diverse side-events en activiteiten die tijdens de Military georganiseerd worden. Wat te denken van de grootste Herfst Fair van Oost Nederland, met meer dan 100 standhouders! Daarnaast vind je alles over beauty, mode, wellness en lifestyle op de Military Classic Night Fair, organiseren ze een YouTube Event en kun je genieten van diverse culinaire hoogstandjes op één van de vele terrassen. Kortom; de Military Boekelo is leuk voor iedereen! Kijk voor het uitgebreide programma op www.military-boekelo.nl.

Met de trein naar de Military

Dit jaar kun je op zaterdag 13 en zondag 14 oktober met de trein naar de Military. Hiervoor zijn speciale combi-tickets beschikbaar, die naast een treinrit ook toegang geven tot de Military.
Op beide dagen hebben we een extra uitgebreide dienstregeling, waarbij er elk uur een trein vertrekt uit Haaksbergen.  De eerste trein vanuit Haaksbergen vertrekt om 9:30 uur en komt om 09:55 uur in Boekelo aan. Vanaf het station in Boekelo is het vervolgens nog een kleine wandeling naar het evenemententerrein van de Military.

Bekijk hier de actuele dienstregeling voor zaterdag 13 en zondag 14 oktober.

0 t/m 3 jaar:            Gratis
4 t/m 11 jaar:          Treinrit + Toegangsbewijs Military zaterdag 13 oktober € 7,50
12 jaar en ouder:    Treinrit + Toegangsbewijs Military zaterdag 13 oktober € 27,00

0 t/m 3 jaar:          Gratis
4 t/m 11 jaar:        Treinrit + Toegangsbewijs Military zondag 14 oktober € 5,50
12 jaar en ouder:  Treinrit + Toegangsbewijs Military zondag 14 oktober € 14,50

Bent u al in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs voor Military? Dan kunt u op vertoon van dit toegangsbewijs voor slechts € 7,- een retourticket kopen op ons station in Haaksbergen. Dit geldt voor zowel zaterdag 13 als zondag 14 oktober.

U kunt de combi-tickets bestellen via de website van Military. Bestel uw tickets hier.

Parkeren

Het Haaksbergse bedrijf VOITH stelt belangeloos haar parkeerterrein beschikbaar op zowel zaterdag 13 als zondag 14 oktober. Hier kunt u op vertoon van uw toegangsticket gedurende de hele dag uw auto gratis parkeren. Parkeren geschiedt wel op eigen risico. Het adres van VOITH is Goorsestraat 17, 7482 CB te Haaksbergen.