De grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ook Museum Buurtspoorweg DOET dit jaar weer mee. Ons museum moet klaargestoomd worden voor een nieuw en mooi seizoen en daarvoor hebben we nog verschillende klussen te klaren. Zowel op onze museumlocatie in Haaksbergen als in Boekelo.

Heb jij zin om één van onze passagierstreinen een schoonmaakbeurt te geven, zodat die fris en fruitig voor de dag kan komen als de eerste bezoekers zich aandienen? Of wil jij liever het perron pico bello voor elkaar maken door het aan te vegen en het onkruid te wieden? Het kan allemaal. Wij zijn er enorm mee geholpen en maken er een leuke en gezellige dag van!
We gaan trouwens ook nog een picknick-plek voor onze bezoekers creeëren, ook hier kunnen we hulp bij gebruiken. Dus laat je horen en schrijf je in voor een van onderstaande klusjes. Alvast bedankt en tot 9 of 10 maart!!

Haaksbergen:

https://www.nldoet.nl/klus/32907

https://www.nldoet.nl/klus/32910

https://www.nldoet.nl/klus/32911

https://www.nldoet.nl/klus/32912

https://www.nldoet.nl/klus/32913

of

Boekelo:

https://www.nldoet.nl/klus/32909