Museum Buurtspoorweg weer open vanaf juli

Wat kijken wij er naar uit om weer open te mogen en onze treinen weer te laten rijden! We hebben jullie gemist en hopen er samen toch nog een prachtig seizoen van te kunnen maken. Een bezoek aan Museum Buurtspoorweg zal daarbij wel wat anders verlopen dan je van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om iedereen binnen de gestelde maatregelen toch een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Veiligheid staat voorop en we stellen alles in het werk om niet alleen jullie gezondheid, maar ook die van onze eigen medewerkers daarbij zoveel mogelijk te beschermen.

Hoe een bezoek er concreet uit zal zien, dat zijn we nu aan het uitwerken. De komende weken zullen wij ons museum voorbereiden op de 1,5 meter samenleving en zal duidelijk worden wat er gaat veranderen. Uiteraard houden we jullie van alles op de hoogte via deze site en onze Social Media kanalen.

Wat is al wel duidelijk?
* Reserveren wordt noodzakelijk
* Het is voorlopig alleen mogelijk om vanaf station Haaksbergen een (stoom)treinrit te maken
* Fietsen kunnen nog niet mee in de trein

Meer informatie volgt z.sm.