Museum Buurtspoorweg gesloten t/m 1 juni

Vanwege de aangescherpte maatregelen van het Kabinet m.b.t. de beheersbaarheid van het Coronavirus, hebben de directie en het bestuur van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen besloten om het museum te sluiten tot in elk geval 1 juni 2020. Uiteraard is de zorg voor de medewerkers en de vele vrijwilligers onze eerste zorg.

Binnen het museum in het algemeen is het op dit moment onmogelijk na te gaan of bezoekers al of niet in aanraking zijn geweest met personen die drager zijn het Coronavirus. Veel van onze vrijwilligers vallen onder de risicogroep. Vandaar dat de primaire zorg voor het personeel en vrijwilligers heeft geleid tot het besluit om het museum per direct te sluiten.

De rijdagen worden tot nader orde tot 1 juni 2020 geannuleerd.

Kantoor en werkplaats zijn gesloten, kantoorpersoneel werkt vanuit huis. De telefoon staat op dit moment niet doorgeschakeld. Bij vragen kunt u een e-mail sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl. Deze mail wordt dagelijks nagekeken en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

De ontwikkelingen rondom het virus worden op de voet gevolgd. Indien nodig, wordt de periode waarin deze maatregelingen van kracht zijn, verlengd met een nader te bepalen periode.