Start nieuw seizoen vanaf april

Elke week stoomtreinritten vanaf april
Vanaf april gaan onze stoomtreinen weer wekelijks rijden! Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van een nieuw seizoen. Daarin komen natuurlijk de vertrouwde rijdagen en evenementen weer voorbij. Ook zijn we bezig met een aantal gloednieuwe evenementen! We willen het nog even onder ons houden, maar het belooft super leuk te worden!!

Noteer in elk geval alvast in de agenda:

– Vanaf zondag 5 april tot en met zondag 25 oktober élke zondag stoomtreinritten
– In juni elke woensdag stoomtreinritten (*NIEUW*)
– In juli & augustus ook elke dinsdag en woensdag stoomtreinritten

Binnenkort meer
De uitgebreide dienstregeling zal binnenkort op deze website geplaatst worden. Dan gaan we ook vertellen welke evenementen we komend seizoen voor jullie organiseren! Vertrouwde evenementen én nieuwe evenementen. Voor ieder wat wils. Van harte welkom bij Museum Buurtspoorweg!