Stoomtreinritten in december

Ook in onze winterstop staan er nog een aantal mooie rijdagen op het programma! Zo rijden we in december, verdeeld over 5 rijdagen, maar liefst 15 keer op en neer met de stoomtrein tussen onze stations Haaksbergen en Boekelo. Wil je ook een stoomtreinrit maken in december? Hieronder vertellen we je wanneer dat kan bij Museum Buurtspoorweg.

MET DE STOOMTREIN NAAR DE KERSTMARKT
Zaterdag 14 december kun je weer heerlijk flaneren over de jaarlijkse kerstmarkt. Niet alleen in Boekelo, maar ook in het centrum van Haaksbergen zullen deze avond vele kraampjes te vinden zijn te midden van sfeervolle verlichting en de geur van dennen en glühwein. Dit jaar zet Museum Buurtspoorweg de stoomtrein in, zodat parkeren geen enkel probleem zal zijn! Maar liefst drie keer zal de stoomtrein zaterdag 14 december rijden tussen station Haaksbergen en station Boekelo. Zo kun je op één avond op nostalgische wijze een bezoek brengen aan beide kerstmarkten. De dienstregeling is deze avond vind je hier.

WINTERRITTEN TUSSEN KERST EN OUD & NIEUW
Tussen Kerst en Oud & Nieuw rijden de stoomtreinen van Museum Buurtspoorweg maar liefst 4 dagen lang sfeervolle winterritten. Het emplacement van Haaksbergen zal sfeervol worden aangekleed en in de horeca zal er extra aandacht zijn voor de heerlijkste, winterse lekkernijen. Van Tweede Kerstdag op donderdag 26 december tot en met zondag 29 december rijden de stoomtreinen dagelijks heen en weer, waarbij lokale vrouwenkoor Et Cetera op zaterdag 28 december een optreden komt verzorgen vanuit onze rijdende stoomtrein. Kortom, een hoop gezelligheid bij Museum Buurtspoorweg in de kerstvakantie.