20 oktober: Najaarsstoomdag

Welkom op onze Najaarsstoomdag: een dag vol demonstraties, presentaties én activiteiten voor jong en oud. Al onze eigen, rijvaardige locomotieven zullen deze dag in actie te bewonderen zijn en onze dienstregeling is deze dag extra uitgebreid. Zo rijden we vaker dan normaal met een personentrein van Haaksbergen naar Boekelo en weer terug. Verder kunt u tussendoor diverse goederentreinen over het spoor voorbij zien komen.

Een bomvol programma voor jong en oud
We werken weer aan een uitgebreid programma voor jong en oud op deze dag. Naast de nostalgische stoomtreinritten zal er op onze beide stations van alles te zien én te doen zijn op het gebied van stoom en modelbanen. Zo hebben we alvast een mini-stoomtrein geregeld, waarmee onze jongste bezoekers een prachtig ritje kunnen maken op het emplacement in Haaksbergen. Verder o.a.:
* Diverse stoommachines en een stoomwals
* Nostalgisch Vermaak met een passende attractie voor onze jongste bezoekers
* Prachtige modelbanen in onze loods op station Boekelo
* Bezoek van de Tijdreizigers
* Historische Brandweer met divers materieel
* Leuke mini workshops van Oyfo Techniekmuseum Hengelo

Oude Voertuigendag Boekelo & Najaarskermis Haaksbergen
Wanneer u vanuit Haaksbergen met de trein aankomt in Boekelo is daar ook van alles te beleven. Deze dag organiseren de Boekelose ondernemers namelijk weer hun jaarlijkse Oude Voertuigendag. Maak eens een rondje door het centrum en ontdek de vele oldtimers en bijzondere voertuigen. Ook in Haaksbergen zijn alle winkels geopend én kun je een bezoekje brengen aan de gezellige najaarskermis.

Openingstijden
We zijn op onze Najaarsstoomdag eerder én langer dan normaal geopend. We heten u van harte welkom tussen 09:00 uur en 18:00 uur. De actuele dienstregeling voor deze dag vind je hier.