Extra stoomtreinritten zaterdag 19 oktober

AVONDRITTEN ZATERDAG 19 OKTOBER
De avond voor onze jaarlijkse Najaarsstoomdag gaan we maar liefst twee extra stoomtreinritten organiseren. Een stoomtreinrit op zich is al bijzonder, maar een stoomtreinrit in het donker is helemaal uniek om mee te maken. Daarom gaan we deze avond twee keer een retourrit maken tussen Haaksbergen en Boekelo; een reguliere rit én een stoomtrein met een bierproeverij aan boord!

REGULIERE STOOMTREINRIT, VERTREK 18:30 UUR
Kom een stoomtreinrit maken in het donker! We vertrekken van station Haaksbergen om 18:30 uur en zijn om 20:05 weer terug. Treinkaartjes voor deze avondrit zijn hier verkrijgbaar.

BIER & STOOM ARRANGEMENT, VERTREK 19:00 UUR
Zaterdag 19 oktober organiseert Museum Buurtspoorweg in samenwerking met Rigtersbier uit Buurse een unieke en exclusieve 3 uur durende bierproeverij in een rijdende stoomtrein.
We ontvangen je graag vanaf 18:30 in stationsgebouw in Haaksbergen, waarna we om 19:00 vertrekken met onze prachtige restauratietrein uit 1929. Onderweg vertelt meesterbrouwer Maarten vol passie over het brouwproces en hoe de diverse bieren tot stand zijn gekomen. Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid om deze heerlijke, lokaal gebrouwen bieren te proeven, onder het genot van diverse lekkernijen. Om 22:00 uur komen we weer aan op station Haaksbergen.
Wil je deze proeverij niet missen? Schrijf je dan nu in voor deze unieke ervaring! Er is slechts plek voor 44 mensen, dus wees er snel bij. Tickets à € 29,95 zijn hier verkrijgbaar.

MODELSPOORBANEN STATION BOEKELO
Deze avond zijn er in onze museumloods op station Boekelo diverse prachtige modelbanen te bewonderen. Deze staan reeds opgesteld voor de Najaarsstoomdag een dag later en zullen ook op zaterdagavond werkend te bewonderen zijn. Met welke treinrit je deze avond ook meegaat, je hebt ruim de tijd om de loods te bezoeken en de modelspoorbanen te bezichtigen.

Boek een unieke avondrit, we heten je van harte welkom aan boord van onze stoomtrein!