Dineren in de stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en De Gusteau hebben samen de handen ineen geslagen; dineren in een stoomtrein. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit met een rijdende (stoom) trein van Haakbergen naar Boekelo. Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt SVH-Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink te Hengelo u samen met zijn team culinair in de watten.

Programma & kosten

U wordt om 17.30 uur ontvangen bij ons museum in Haaksbergen met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt u gedurende een 2,5 uur durende rit in de stoomtrein een culinair vorkjes diner geserveerd met bijpassende wijnen.

De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld. De kosten bedragen € 140,00 per persoon all-in.

U kunt een tafeltje in het pop-up restaurant reserveren op de volgende data:

• Vrijdag 15 november 2019
  • Zaterdag 16 november 2019

Meer informatie én een reserveringsformulier vindt u hier.