Dineren in de stoomtrein

Het Museum Buurtspoorweg en De Gusteau hebben samen de handen ineen geslagen; welkom in de Culi-express. Samen zorgen wij voor een unieke belevenis. Een culinaire rit in een rijdende stoomtrein van Haakbergen naar Boekelo. Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt SVH Meesterkok Lars van Galen van sterrenrestaurant ’t Lansink te Hengelo u samen met zijn team culinair in de watten.

Programma & kosten

U wordt om 18.00 uur ontvangen bij ons museum in Haaksbergen met een sprankelend aperitief. Vervolgens krijgt u gedurende een 2,5 uur durende rit in onze authentieke stoomtrein een culinair 5-gangen vorkjes diner geserveerd.

De tafels zijn geschikt voor 2, 3 of 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen in overleg over meerdere tafels, maar naast elkaar, worden ingedeeld.

De kosten bedragen € 97,50 per persoon.
Dit is inclusief:
* Sprankelend aperitief
* 5-gangen Vorkjesdiner van SVH Meesterkok Lars van Galen
* Koffie en lekkernijen
* Retourrit met de historische stoomtrein
Dit is exclusief:
* Drankjes, deze worden naar verbruik berekend

Meer informatie, alle beschikbare data én een reserveringsformulier vindt u hier.