Museum Buurtspoorweg steunt Serious Request

Serious Request is een initiatief van radio 3FM. Na jaren actie houden in een glazen huis pakken ze het dit jaar heel anders aan. De week voor kerst gaan 3 teams van 2 DJ’s lopend op pad vanuit verschillende hoeken van Nederland, met als eindpunt Utrecht. Onderweg doen de DJ’s veel verschillende plaatsen aan, waar ze hopen op de enthousiaste medewerking van de lokale bevolking. Ze moeten namelijk helemaal zelf hun eten en slaapplek regelen. Woensdag 19 december komen de DJ’s Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen naar Haaksbergen. Daar kunnen ze in elk geval rekenen op een warm welkom!

LOPEND VAN BOEKELO NAAR HAAKSBERGEN
Op woensdag 19 december starten Mark en Rámon met hun route in Hengelo. Deze eerste dag lopen zij via Enschede, Usselo en Boekelo naar Haaksbergen. Verwacht wordt dat de heren rond 13:00 aankomen in Boekelo en vanaf daar zullen zij de laatste kilometers naar Haaksbergen lopen. Deze route gaat voor een groot deel langs het spoor van Museum Buurtspoorweg. Een mooie kans om deze dag een ludieke actie te bedenken.

STAP IN DE AANMOEDIGINGSTREIN
Om de DJ’s tijdens hun laatste kilometers naar Haaksbergen aan te moedigen zullen we een speciale aanmoedigingstrein laten rijden. In deze trein is plek voor maximaal 100 gasten. Tickets hiervoor kosten € 12,50 en de volledige opbrengst wordt ter beschikking gesteld aan één van de drie goede doelen waarvoor Serious Request zich dit jaar inzet; Reanimatie in Nederland.

KOOP NU JE TICKET ONLINE
Wil jij mee om dit unieke moment met een select gezelschap live te beleven? Koop dan nu je tickets online en wees zeker van een plek in onze speciale aanmoedigingstrein voor Serious Request. Het programma van de aanmoedigingsrit hebben we overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, deze vind je hier.

Koop hier je tickets