Organiseer uw bedrijfsfeest op een unieke locatie!

Wist u dat u bij Museum Buurtspoorweg ook terecht kunt voor een uniek bedrijfsfeest met een bijzondere uitstraling? Wat dacht u van luxueus dineren in een rijdende trein of een exclusieve lunch of borrel voor uw gasten in één van de historische gebouwen die ons museum rijk is? De catering wordt verzorgd door Restaurant ’t Lansink. Dit 1-sterren restaurant uit Hengelo maakt uw bedrijfsfeest zo nodig nog smaakvoller. Wij ontvangen ook graag bedrijven die een uitgesproken locatie zoeken voor lezingen, cursussen of een teambuildingsdag.
Zoekt u zo’n locatie of heeft u iets speciaals in gedachten voor een zakelijk evenement? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.
U kunt ons bellen op 053 572 15 16, een mail sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier invullen.