Museum Buurtspoorweg genomineerd voor ‘Leukste uitje van Overijssel’!

Tien uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Overijssel 2017’. Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal 50.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op dinsdag 10 januari 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. We zijn al super trots op de nominatie en daarmee een plek in de top 10 van Leukste uitjes in Overijssel!

De top 10 van genomineerde uitjes in Overijssel (in willekeurige volgorde):

1. Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote
  2. Kinderboerderij Dondertman in Holten
  3. Techniekmuseum HEIM in Hengelo
  4. Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo
  5. Lokaalspoorwegmuseum Haaksbergen-Boekelo in Haaksbergen          Nieuw in 2017
  6. Landgoed Kaamps in Deurningen                                                                 Nieuw in 2017
  7. Dragonheart Medieval Lifestyle in Enschede
  8. Zwemparadijs De Scheg in Deventer
  9. AvaTarZ Nature Park in Oldenzaal
  10. Kunstijsbaan De Scheg in Deventer

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineerde de ANWB 28 uitjes. In de provincie Overijssel dingen Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen mee naar de eerste prijs in de landelijke verkiezing. De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de zevende keer. Vorig jaar werd  het Kinderboerderij Dondertman het ‘Leukste uitje van de provincie Overijssel’. De Apenheul in Apeldoorn werd het ‘Leukste uitje van Nederland’.

Bedankt voor uw stem en voor uw steun. Iedere dag werken we met onze medewerkers, vrijwilligers en partners hard aan het doel om een ‘Eerste klas dagje uit’ te bieden aan onze bezoekers. Dat we dit nu met recht kunnen we zeggen maakt ons zo trots! En met ons aankomend jubileum, het 50-jarig bestaan, op de agenda hebben we ongelofelijk veel zin in het nieuwe rijseizoen.

Kunt u niet zo lang wachten? Dan geen nood: aanstaande donderdag 29 en vrijdag 30 december zijn we ook geopend en informatie daarover vindt u hier.