Ook mindervaliden kunnen ons museum prima bezoeken.

Mindervaliden

Ook mindervaliden zijn van harte welkom bij ons museum en kunnen zeker een ritje in een van onze stoomtreinen maken. Onze locaties in Haaksbergen en Boekelo zijn voorzien van een mindervaliden toilet. En onze perrons en gebouwen zijn nagenoeg drempelvrij en één van onze rijtuigen is voorzien van een rolstoellift. Tijdens evenementen rijden er vaak meerdere treinen, het kan dan zijn dat u even moet wachten op de volgende trein met de rolstoellift, maar gelukkig valt er genoeg te zien. En onze medewerkers helpen u graag! Let wel, de historische bestrating is niet overal even vlak.

rolstoel

Het mindervaliden toilet in Boekelo werd in 2016 gerealiseerd dankzij advies en financiële steun van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

Publiciteit NSGK web_Embleem mogelijk gemaakt door NSGK-VERPLICHT_df16aa99-10f1-439d-9df2-b8ce600af78f