Voor kinderen van alle leeftijden is er veel (zelf) te doen

Een rit met zo’n oude stoomtrein is een echte belevenis voor kinderen. Ga maar eens kijken voorin de trein hoe die oude locomotief zijn werk doet. En als de conducteur langskomt laat hij je vast zelf je kaartje knippen. En wist je dat je met een retourticket zo vaak heen en weer mag als je wilt! Maar ook in de rest van het museum is genoeg te beleven en te doen. In de 18-luiker – een historische wagon -
 kun je op een leuke manier alles leren over het treinvervoer van vroeger. Of spring je liever op het stoomloc-springkussen dat we voor je hebben opgeblazen?

Bekijk op onze website wanneer de stoomtrein rijdt en ons museum geopend is. Of kijk bij onze extra’s, misschien organiseren wij wel iets waardoor een bezoek aan ons museum een nog grotere belevenis wordt, voor jong en oud.

Kinderen