Vrijwilligers gezocht: gastvrouwen, gastheren, kaartverkoop

Museum Buurtspoorweg draait bijna volledig op vrijwilligers, die met hart en ziel meewerken aan het in stand houden van een prachtig lokaalspoorwegmuseum. Omdat er veel werk is te verrichten zijn wij altijd op zoek naar een collega’s die ons kunnen helpen met het in stand houden van ons museum.

Geen zwaar werk
Misschien denkt u dat het zwaar werk is en daarom niet iets voor u, maar niets is minder waar, want buiten het werk als stoker, machinist of spoorwerker is er ook veel ander werk te doen.Werk dat vaak blijft liggen door gebrek aan vrijwilligers. Wat dacht u van gastvrouw, gastheer, conducteur m/v, kaartverkoop, organisatie van evenementen, promotie of bijvoorbeeld de verkoop in onze gezellige winkel in Haaksbergen?

events at museum buurtspoorweg

Meer weten?
U hoeft helemaal geen doorgewinterde treinliefhebber te zijn om bij ons te komen helpen! Dus kom eens langs en maakt u eens een praatje met één van onze medewerkers, zij vertellen u er graag meer over. Wie weet mogen wij u dan begroeten als nieuwe vrijwilliger? De minimale leeftijd is 16 jaar.
Wilt u meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053 – 572 15 16 of via de mail op info@museumbuurtspoorweg.nl.