Sponsor-tip: restauratie rijtuig Hollandse Spoorwegmij uit 1914

Gezocht: sponsors voor nieuwe restauratieprojecten! Ons laatste project – de Wismar railbus – hebben we met succes afgerond en we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en iedereen die ons heeft geholpen. Maar er zijn nog genoeg andere projecten die wij heel graag willen opstarten, zoals bijvoorbeeld het restaureren van een rijtuig van de Hollandse Spoorwegmij uit 1914 (zie foto hieronder).

Sponsor tip

Wij zijn vanaf onze oprichting in 1967 erin geslaagd om zonder exploitatiesubsidie van overheden, het museum met eigen verworven inkomsten in stand te houden. Uniek voor een museum met zo’n omvangrijke collectie en groot aantal bezoekers. Voor nieuwe projecten zijn wij daarom altijd op zoek naar fondsen en donaties waarmee we een restauratieproject kunnen realiseren.

Klik hier voor meer informatie en mocht u enthousiast zijn en ons willen helpen.