Unieke locatie voor bijeenkomsten of familiefeest

Nog op zoek naar een bijzondere invulling voor een bedrijfs- of familiefeest? Of wil je graag eens iets compleet anders organiseren? Een dag waarover wordt nagepraat? Een evenement dat je genodigden nog niet eerder hebben meegemaakt? Dan is ons museum misschien wel precies wat je zoekt!

Onze Goederenloods

Pakjes, kisten, dozen, balen, zakken, vaten en manden werden vroeger vanaf de wagons uitgeladen in de goederenloods om daarna aan de andere zijde te worden ingeladen in de wegvoertuigen voor verder transport. De voormalige goederenloods is nu in gebruik als stationsrestauratie en zeer geschikt om af te huren voor een bedrijfsuitje, bijeenkomst of evenement. Faciliteiten voor beeld en geluid zijn aanwezig en we kunnen een compleet horeca-arrangementen aanbieden.

Veel is mogelijk, we denken graag mee

Huur je eigen trein

Veel mensen weten niet dat we onze treinen ook speciaal laten rijden voor groepen. Buiten de normale dienstregeling om. Wij denken graag mee om te komen tot een unieke invulling van het uitje, de dag of presentatie. Bijna alles kan, van een kopje koffie met gebak tot een geheel verzorgt meer-gangen diner.

En dat allemaal in een rijdende stoomtrein!

Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen met 053 572 15 16, een mail te sturen naar info@museumbuurtspoorweg.nl of het contactformulier in te vullen.

Bedrijfsuitje