14 mei: speciaal arrangement voor vroege dauwtrappers!

Al vele jaren organiseren wij op Hemelvaartsdag de Nationale Stoomtreindag. Op deze dag kunt u meerdere rijvaardige stoomlocomotieven onder stoom zien en er natuurlijk een rit mee maken. Speciaal voor de echt vroege dauwtrappers hebben wij voor deze dag een extra arrangement samengesteld.

Om 7 uur welkom in Haaksbergen

U bent om 7 uur ‘s morgens welkom op ons museumterrein in Haaksbergen. U kunt dan een kijkje nemen in het locomotievendepot waar men al bezig is om de stoomlocomotieven voor de dag op te stoken. Om 7.30 staat onze dieseltrein klaar voor vertrek en brengt alle vroege dauwtrappers in circa 25 minuten naar Boekelo. En voor uw fiets is natuurlijk plaats in de bagagewagen. Vanuit Boekelo kunt u uw fietstocht vervolgen. Geïnteresseerde kunnen ook nog een kijkje nemen in de loods in Boekelo, waar het nog te restaureren gedeelte van onze collectie staat opgesteld.

Starten in Boekelo is ook mogelijk

U bent vanaf 8.15 uur welkom op ons station in Boekelo. Het is mogelijk een kijkje te nemen in de loods waar het nog te restaureren gedeelte van onze collectie staat opgesteld. De dieseltrein vertrekt om 8.45 uur en brengt u in circa 25 minuten naar Haaksbergen, voor uw fiets is plaats in de bagagewagen. In Haaksbergen kunt u bekijken hoe onze stoomlocomotieven worden voorbereid op hun inzet later op de dag. Vanuit Haaksbergen kunt u uw fietstocht beginnen of vervolgen.

Vertrektijden dauwtrap-arrangement

Vanuit Haaksbergen om 7.30 uur en vanuit Boekelo om 8.45 uur. In geval van overmacht kunnen deze tijden afwijken.

Prijs

Een enkele reis kost € 5,- en dan kan uw fiets natuurlijk gratis mee. Deze prijs is alleen geldig voor dit dauwtrap-arrangement, de rest van de dag gelden de normale prijzen.

Rest van de dag ook van harte welkom

Zijn de vertrektijden voor het dauwtrap-arrangement toch iets te vroeg of past het niet in uw tijdsschema? U bent de hele dag nog van harte welkom. Bekijk bij de rijdagen de dienstregeling voor de rest van de dag. En de hele dag mag de fiets gratis mee met de trein, dus misschien wel het ideale rustmomentje!

Dauwtrappen